kuva2Talotekniikka

Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin. Toteutamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen sekä teollisuuskiinteistöjen taloteknisen korjausrakentamisen.

Linjasaneeraus ja korjausrakentaminen

Putkiremontti on vaativa toimenpide. Onnistuneeseen toteutukseen tarvitaan alan ammattilaisia. Palveluksessamme on kokeneita, alan koulutuksen saaneita kaikkien rakennusosa-alueiden ammattilaisia, mikä takaa onnistuneen putkiremontin. Se takaa tehokkuuden ja ammattitaidon, joka minimoi asukkaalle remontista koituvan vaivan, oli kyseessä sitten asuntojen linjasaneeraus, korjausrakentaminen, putkistoremontti tai talotekninen peruskorjaus.

Putkistosaneeraukset tehdään pienissä erissä, esimerkiksi rappu kerrallaan, jolloin remontista koituu talon muille asukkaille mahdollisimman vähän haittaa. Työn läpimenoaika pyritään saamaan mahdollisimman lyhyeksi laadusta tinkimättä.

Lue artikkeli linjasaneerauskohteestamme kiinteistö ja isännöintilehdestä 2010:

LVI-huoltopalvelut, putkiremontti sekä tuotteet

Oma LVI-huoltotiimimme vastaa sopimuskohteidemme LVI-huolloista ja -korjauksista kokonaisvaltaisesti. Hoidamme myös yksittäiset LVI-huolto ja korjaustoimenpiteet.

LVI-Urakointi Paavola Oy:n toimintaa

Yrityksen LVI-asennusten vastuuhenkilönä toimii Insinööri Tomi Paavola, tekn. Kalle Heikkinen, Ins. Ilkka Käyhkö sekä LVI-rakennusmestari Jarno Halme.

Rakennustöiden vastuuhenkilönä toimii RKM Mika Siren.

Jatkuvat kaukolämpöurakointioikeudet yrityksellämme on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Nurmijärvellä Ilveskaaressa.

Työntekijöillämme on osaamista myös teollisuusputkistojen, kuten ruostumattoman ja mustan putken luokkahitsauksessa (kaasu, puikko ja tig).

Tällä hetkellä urakoimme mm. seuraavissa kohteissa:

Fleminginkatu 5, linjasaneeraus 100 asuntoa Kokonaisurakka
Orion Espoo, EHPA 2017 muutostyöt LVI-työt
Sipoon juhlatalon saneeraus Kokonaisurakka
Työpajankatu 13, HKI toimitilasaneeraus LVI-työt
As Oy Haukkakatu, HKI uudiskohde LVIA-työt
As Oy Alppipiha, HKI uudiskohde LVIA-työt

Urakoistamme kertoo lisää Tomi Paavola 020 785 6782